חשש מהדבקה פוטנציאלית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/01/2015 | 15:11 | מאת: סהר

שלום, ביצעתי לאחרונה (באופן חד פעמי) מין אוראלי אינו מוגן בבחור שאינני מודעת למצבו הבריאותי, כאשר יש לי יובש בשפתיים שמדמם קלות לפרקים (דימום חלש מסדקים בשפה). אינני יודעת אם היה דימום בעת ביצוע האקט. היה נוזל מקדים, אך השפיכה לא הייתה בפי. האם במקרה זה קיים סיכוי להדבקות באיידס? האם עליי לבצע בדיקה? אודה לך על תשובתך, בברכת שנה טובה.

מכיון שיש סכון מומלץ לעשות בדיקה לאיידס.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה