חשש למחלת מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/12/2014 | 08:54 | מאת: דני

שלום,בחמישי האחרון שכבתי עם בחורה בזמן שהייתי שתוי.אני זוכר ששמתי קונדום וממש לפני הגמירה. הרגשתי שהקונדום מקרע והייתה חשיפה של כמה שניות והספקתי להוציא האיבר מין ממנה. יום וחצי אחרי התחיל לי שריפה בדרכי השתן,וכאשר שכבתי עם מישהי אחרת יום לאחר מכן היא אמרה לי שהתחיל לרדת לה דם. האם יש לי ממה לחשוש?

תוכל לעשות בדיקות ואז לדעת בודאות מה מצבך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה