צלקת מהרפס שפתיים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/12/2014 | 09:33 | מאת: שלומי

חוויתי התקף הרפס לפני יותר משבוע. הפצע התייבש ונעלם אז נשארה צלקת עגולה וטיפה בולטת אך ללא בקעים בעור או פצע נראה לעין. השאלה שלי היא האם אני עדיין מדבק במגע של נשיקה ותוך כמה זמן הצלקת תעלם?

ההרפס מדבק תמיד וכשאין פצע פעיל - הסיכון להדביק הוא פחות. הצלקת תעלם תוך 2-3 שב.

22/12/2014 | 10:02 | מאת: שלומי

השאלה שלי היא האם הצלקת נחשבת כפצע פעיל עם סיכון גבוה להידבקות

שרידי פצע מדבקים כמו הפצע. אם יבש לגמרי - אז פחות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה