בדיקות נוספות לאוראפלסמה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/12/2014 | 18:53 | מאת: דניאל

שלום רב, עשיתי את הבדיקות הבאות: CHLAMYDIA TRACH-PCR NEISSERIA GONOR-PCR M.HOMINIS-PCR U.UREAL/PARVUM-PCR (יצא חיובי) M.GENITALIUM-PCR TRICHOMONAS VAG-PCR רק בדיקת אוראופלסמה יצאה חיובית. לקחתי אנטיביוטיקה זטו 250 (4 כדורים בבת אחת). האם עלי לבצע בדיקות נוספות? האם עלי לבצע בדיקה חוזרת לאוראופלסמה לוודא שזה עבר? תודה רבה

מקובל לבדוק שוב שבועיים אחרי גמר אנטיביוטיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה