HPV מה זה?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/12/2014 | 09:56 | מאת: שחר

אני בת 25, בעבר התחסנתי נגד סרטן צוואר הרחם. מזה כשנה ושלושה חודשיםאני מקיימת יחסי מין עם אותו הפרטנר. בתחילת מערכת היחסים שלנו היה לי הרפס בשפתיים של הנרתיק, היום הייתי אצל הרופא והוא אמר שיש לי נגעים שנראים כמו HPV. מה זה אומר? ומה מגלים בקולפוסקופיה?

מה זה אומר? ומה מגלים בקולפוסקופיה?= כנראה שחושד בקונדילומה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה