בירור

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/11/2014 | 21:57 | מאת: aaa

שלום רב, בן 35. בימים האחרונים יש לי הפרשה הדומה לנוזל הזרע מאיבר המין לאחר מתן שתן, המלווה אי נוחות, ללא פצעים על איבר המין. יש לציין, לפני שבוע נעשה מין אוראלי וליקוק של פי הטבעת ע"י הפרטנרית. 1. מה עליי לעשות במקרה זה? 2. האם יש קשר בין הופעת ההפרשה למין אוראלי ולליקוק פי הטבעת? תודה רבה.

מציע שתפנה לרופא המיומן באבחון ובטיפול במחלות מין.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה