עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/11/2014 | 00:30 | מאת: לילי

שלום, יש לי בן זוג קבוע שלוש שנים. היו לי כאבים ביחסי מין, לעתים קרובות סבלתי מדלקת בדרכי השתן והרופא אמר שאני סובלת מוסטיבוליטיס. לפני כחמישה חודשים התחילו לי הפרשות ואגינליות, נגשתי לרופא והוא אמר שאני סובלת מדלקת בצוואר הרחם הוא לקח דגימה והבקטריה שהוא גילה ביתה e.coli.הוט הביא לי אנטיביוטיקה אבל זה לא עזר ועדיין ההפרשות ממשיכות ואני מאוד מתוסכלת. יכול להיות שזה סרטן ? כי לא עשיתי בדיקת pap מה לעשות ??? תודה רבה .

השאלה שאת שואלת צריכה להיות מופנית לרופא שבודק אותך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה