המשך לשאלה של מין לא מוגן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/10/2014 | 10:52 | מאת: אילנית

חשוב לציין שזה היה חד פעמי ואחרי המגע איתו הוא עבר תאונה וניתוח ששמו לו פלטינות ואמר שקיבל 3 מנות דם אם היה נשא היו מגלים בניתוח יש לציין שוב שהייתי איתו חד פעמי לפני הניתוח אני קצת בחרדות הבן אדם פרוד עם 5 ילדים ובדרך כלל אדם בריא יש סיבה לדאוג?

התשובה היא ללא שינוי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה