חיידק המופילוס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/10/2014 | 17:15 | מאת: רוית

לפני חודשיים קיימתי יחסי מין והקונדום נקרע. בן הזוג הודיע לי שנמצא אצלו חיידק ההמופילוס ושכדאי שאגש לבדיקה . אצלי אין תסמינים של הפרשות , או אי נוחות בקיום יחסי מין . בבדיקה אצל גניקולג נבדקתי ולא נמצאו סימנים מחשידים אבל נלקחה לי בדיקת שתן . 1. מה הסיכוי להידבקות אם אין לי עד היום שום תסמינים? 2. האם אני צריכה לעשות בדיקות נוספות? 3. האם יש לחיידק טיפול? 4. האם זה מסוכן ומדאיג? תודה

בן הזוג הודיע לי שנמצא אצלו חיידק ההמופילוס = איזה המופילוס? יש כמה סוגים.

30/10/2014 | 17:10 | מאת: רוית

תשובת בדיקת השתן למחלות מין הגיעה clamidia pcr - אין ממצא neisseria pcr - אין ממצא m.hominis pcr - אין ממצא u.ureal/parvum pcr - חיובי m.genitalium pcr - איו ממצא trichomonas vag pcr - אין ממצא האם אני צריכה לדאוג לטיפול .לציין שבבדיקה הגניקולוגית אין לי שום תסמינים ועברו כבר מספר חודשים. תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה