קונדילומה חיסון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/10/2014 | 14:17 | מאת: שלי

חיסון הקונדילומה וסרטן צוואר הרחם זה אותו חיסון נכון? ועוד שאלה הבנתי שאני צריכה לעשות את החיסון 3 פעמים האם אחרי החיסון הראשון בסידרהאני כבר מוגנת? חייב להיות אחוז הגנה כי בכל זאת התחלתי תחיסון אשמח לדעת את אחוז ההגנה. לאחר החיסון הראשון. .. כי חצי שנה לחכות זה מלא. ..

חיסון הקונדילומה וסרטן צוואר הרחם זה אותו חיסון נכון? = כן האם אחרי החיסון הראשון בסידרה אני כבר מוגנת? = לא. את מוגנת חודש אחרי הזריקה השלישית.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה