מלוסקום בפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/10/2014 | 19:45 | מאת: דניאל

לאחר שיצאו לי פצעים בפין ניגשתי לרופא משפחה שיאבחן כי אני טיפוס די חרדתי , חששתי מקונדילומה וגרוע מכך ... הוא אמר שזה כלום וזה יעבור מאליו , לא הסתפקתי , נסעתי לרופא עור שבדק את הפצעים ורשם שזה מולוסקום , זה מופיע בפין מעל האשכים כמו פצעים קטנים עם ראש מוגלתי משהו , האם עליי להיות מודאג ?

אנא פרט לגבי כוונתך במלה "מודאג".

23/10/2014 | 11:21 | מאת: דניאל

אני טיפוס חרדתי , חששתי מקונדילומה , סרטן הפין ... למרות שרופא עור שלל את זה וישר כיוון למולזקום , אננ בן 20

מה השאלה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה