הפסקת שימוש בקונדום לאחר הסרת קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/09/2014 | 19:29 | מאת: אייל

שלום רב, בשנה האחרונה הסרתי מספר פעמים (הן בלייזר, הן בשימוש בקונדילוקס והן בצריבה) נגעים שצצו על האיבר שלי שאובחנו כקונדילומה, בפעם האחרונה לפני כחודש. שאלתי היא האם ניתן לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה עם בת זוגי? האם קיימים סיכוני הידבקות, ומהם הסיכונים לבת הזוג במידה והיא אכן נדבקת?(אציין כי היא עברה סדרת חיסונים נגד סרטן צואר הרחם) תודה ושנה טובה

האם ניתן לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה עם בת זוגי? = כדאי לפני יחסי המין לעשות בדיקת PCR ל HPV על מנת לוודא שגם הנגיפים סולקו. האם קיימים סיכוני הידבקות? = תלוי בתשובת ה PCR ל HPV/

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה