איידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/09/2014 | 10:27 | מאת: אלה

חבר שלי היה אצל רופא שיניים בטיול בדרום אמריקה , לאחר שקיימנו יחסי מין הופיע לי כאב גרון וקושי בבליעה, הבנתי שזה אחד התסמינים של אידיס, האם יש קשר?

22/09/2014 | 13:18 | מאת: ממש לא

ממש לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הקשר.!??!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאיידס אין תסמינים ויקיפדיה זה חרטא אחת גדולה, יש לך סייברכונגריה, את נכנסת לאינטרנט קוראת בולשיט ונכנסת לחרדות!

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה