לגבי עגבת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/09/2014 | 14:39 | מאת: כפיר

רציתי לדעת צץ לי פצעון לפני תקופה ארוכה אולי שנה -שנתיים כ 5 סנטימטר מעל הפין פצעון שהוא מוגלתי הוא נעלם כל תקופה וחוזר אז זה מכניס אותי קצת לפאניקה ...מה שרציתי לשאול: 1 אם אפשר להידבק מעגבת בשימוש מיני מוגן עם קונדום 2 אפשר להידבק בעגבת ע"י חיכוך במין מוגן בין עור לעור ואם יש הדבקות בחיכוך במידה וכן אפשרי של הדבקה שזה יהיה כרוך בהידבקות בנגיף ה hiv

1 אם אפשר להידבק מעגבת בשימוש מיני מוגן עם קונדום?=אפשרי 2 אפשר להידבק בעגבת ע"י חיכוך במין מוגן בין עור לעור ואם יש הדבקות בחיכוך במידה וכן אפשרי של הדבקה שזה יהיה כרוך בהידבקות בנגיף ה hiv= אפשרי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה