בדיקת pcr

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/09/2014 | 23:12 | מאת: חווה

שלום ד"ר האם בדיקת PCR ל HPV היא בדיקת דם שמבצעים בקופת חולים? במידה ולא היכן ניתן לעשות בדיקה זו? תודה

07/09/2014 | 23:30 | מאת: חווה

לאחר שבדקתי באתר שלך כי לא מדובר בבדיקת דם , ומדובר בבדיקה פרטית שלא בסל הבריאות, היכן ניתן לבצע את הבדיקה באיזור הדרום, באר שבע לדוגמא.. תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה