קונדילומה, דחוף

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/09/2014 | 16:37 | מאת: חווה

שלום ד"ר התחלתי זוגיות עם בחור חדש, והבעיה היא כזאת... עברתי ב 3.5 ניתוח להסרת נגע מאיבר המין, בנוסף היו לי שני נגעים נוספים בישבן להם קיבלתי קונדילוקס. בישבן עברו, חזרו, ושוב עברו. אציין שלפני שנתיים עשיתי קולפוסקופיה לבדיקת דימומים במהלך קיום יחסי מין, לקחו ביופסיה והכל תקין. האם יש בדיקה מסויימת שאני צריכה לעשות כדי לדעת שאני לא מדבקת? האם שימוש בקונדום לא ידביק אותו גם? עד עכשיו לא קיימנו יחסי מין ואני חוששת לקיים כדי לא להדביק, ואני גם לא יודעת איך לספר לו שיכול להיות שאני אדביק אותו. מה אתה מציע לי לעשות. אם אוכל לתאם פגישה איתך במרפאה לבדיקות הנדרשות אני אשמח מאוד. תודה רבה

האם יש בדיקה מסויימת שאני צריכה לעשות כדי לדעת שאני לא מדבקת? = PCR ל HPV אם אוכל לתאם פגישה איתך במרפאה לבדיקות הנדרשות אני אשמח מאוד= 03-6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה