מחלת מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/08/2014 | 16:50 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור יש לי צריבה בשתן כל פעם שאני מקיים יחסים אם חברה שלי קיבלתי טיפול בדוקסילין ועבר עשיתי בדיקות pcr למחלות מין שלילי קיימתי איתה אחרי שבועיים יחסים עוד פעם חזר היא עשתה בדיקותpcr למחלות מין שלילי האם יש עוד בדיקות לנשים כי רק שאני מקיים איתה חוזר לי הצריבה תודה ויום טוב דוקטור

עשיתי בדיקות pcr למחלות מין שלילי = אבקש שתרשום בדיוק מה נבדק היא עשתה בדיקותpcr למחלות מין שלילי = גם כאן אבקש שתרשום אלו אורגיזמים בדקו לה

28/08/2014 | 19:07 | מאת: אנונימי

לי נלקח pcr לזיבה מיקופלמה כלמדיה אורופלזמה וגם לה אותו הדבר האם יש עוד בדיקות יותר מקיפות כמו ההפרשה של האישה מצוואר הרחם ??? אציין שאנחנו לא מקיימים יחסים אין לי צריבה רק אחרי מגע איתה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה