חושש מהרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/08/2014 | 09:51 | מאת: שלום

שכבתי עם בחורה פעם אחת, היא אמרה לי שיש לה הרפס גניטלי. לא היתה לה התפרצות, הכל היה נקי, לא השתמשתי בקונדום. שכבנו עוד פעם, עם קונדום. זה היה לפני שבוע. מה הסיכוי שנדבקתי? והאם יש מה לעשות? זה מוציא אותי מדעתי, אני לא מצליח לישון וממש בלחץ מוגזם, לא יודע מה לעשות

מה הסיכוי שנדבקתי?= קשה לדעת והאם יש מה לעשות?= לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה