קנדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/08/2014 | 02:01 | מאת: חווה

שלום לפני כחודש עשיתי ניתוח להסרת נגע בשפתיים של איבר המין, הניתוח עבר בהצלחה והתשובות היו חיוביות ברוך השם. במהלך הבדיקה אצל רופא נשים אמרתי לו שיש לי עוד שני נגעים בישבן ושיבדוק איך ניתן להסיר, מחשש לזיהום הוא לא ביצע ניתוח הוא נתן לי קונדילוקס ששמתי מיד ברגע שראיתי שיצא חדש. הטיפול עזר מאודוהעביר, אבלללל... אתמול יצאו מחדש בישבן. אני רוצה לציין שעשיתי חיסון נגד וירוס הפפילןנה לפני שנה בערך . מה ניתן לעשות כדי להיפתר מהדבר הזנ לתמיד??? אני נגעלת מעצמי, סובלת מכאיבים ואי נוחות. בבקשה איך אפשר לפתוח את זנה??

מה ניתן לעשות כדי להיפתר מהדבר הזנ לתמיד??? = קולפוסקופיה לכל אברי המין פי הטבעת הפה והעינים והסרת הנגעים באמצעות לייזא בהכוונת קולפוסקופ.

20/08/2014 | 19:55 | מאת: חווה

ד"ר שלום, בדיקת קולפוסקופיה עשיתי בעבר כולל ביופסיה ע"י גניקולוג מומחה, ברוך השם הכל היה תקין. עשיתי לפני כחודשיים לפני הסרת הנגע בדיקת PAP קיבלתי תשובה הביתה לא מזמן שהכל תקין. האם זה מספיק או שצריך לעשות שוב? מה כוונתך לבדיקה זו בעיניים??? לאיזה רופא אני צריכה לגשת לבדיקות אלו? בנוסף הנגע שהיה לי מאז שכתבתי נעלם כבר, האם להמשיך לעשות את סדרת הבדיקות? תודה רבה

25/08/2014 | 18:40 | מאת: חווה

אשמח אם תענה לשאלותי. תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה