5 שאלות על החיסון נגד נגיף הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/08/2014 | 16:48 | מאת: מתעניינת

1. כמה זמן נמצאים בשימוש החיסונים גרדסיל וסרווריקס? 2. למשך כמה זמן הם יעילים בהפחתת הידבקות בנגיף פפילומה מסרטן ומי משניהם יעיל יותר? 3. בנערות או נשים שהיו נקיות מנגיף וחוסנו - מה שיעור ההפחתה בגידולים טרום סרטניים בצוואר הרחם ומי משניהם יעיל יותר? מה היה משך תקופת המעקב הארוכה ביותר אחרי החיסון? 4. בנערות או נשים שהיו נקיות מנגיף וחוסנו - מה שיעור ההפחתה בגידולים סרטניים בצוואר הרחם ומי משניהם יעיל יותר? מה היה משך תקופת המעקב הארוכה ביותר אחרי החיסון? 5. למי משני החיסונים פחות תופעות לוואי? אשמח לקבל תשובות קצרות ולא הפנייה כללית לאתרים.

מצטער שלא אוכל להשיב לך מפאת אורך התשובה. תוכלי לקרוא על כך באינטרנט באתרים שונים כולל באתר שלי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה