Ureaplasma urealytic

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/08/2014 | 18:35 | מאת: בני

שלום מזה זמן רב אני מתעורר בלילה מתוך צורך עז להשתין מלאחר שעשיתי בדיקת שתן גילו אצלי Ureaplasma urealytic (מקווה שכתבתי זאת נכון) הבנתי שאופן ההידבקות או רק דרך מגע מיני: לאחר הקדמה זו אספר שאני יוצא עם אישה במשך 3 שנים ואני הראשון שלה בסקס ,במשך 3שנים היא היחידה עימה שכבתי,האם אני צריך לתהות אם שכבה אם מישהו אחר במהלך 3השנים האחרונות? או שיש דרך נוספת להידבקות חוץ ממגע מיני? תשובתך חשובה לי,תודה.

ההדבקה היא במגע מיני.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה