Co2 לייזר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/08/2014 | 12:18 | מאת: נועם

היי אני גר בחול ורציתי לדעת אם עשיתי טיפול בco2 לייזר בפי הטבעת בעקבות זה שעשיתי בדיקת ביופסיה ונימצא וירוס הפפילומה קונדילומה, ואחרי 10 ימים יש איזור מאוד אדום וניראה כמו פצע פתוח ומגרד בטירוף אני לא יכול לישון בלילה האם זאת תופעת לוואי נורמלית גרד חזק גם לאחר 10 ימים??

כדאי לשים פסטה מסוג דרמגרן הידרופיליק B.

19/08/2014 | 18:10 | מאת: נועם

מזה אומר??

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה