נקודות קטנות על הפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/08/2014 | 00:48 | מאת: אביעד

הי יש לי כבר הרבה זמן (שנים) נקודות מוזרות על הפין (מצ"ב תמונה). בעבר נדמה לי שהרופא עור/אורולוג אמר שאלו בלוטות חלב (יש אחת שכשלוחצים עליה יוצא מן לבן). ביצעתי השבוע בלי שום קשר בדיקות למחלות מין ועד כה קיבלתי רק שלילה לגבי עגבת ועדיין לא קיבלתי את השאר. האם זה תקין ? תודה (להעתיק ולהדביק קישור בשורת הכתובת). http://www.beok.co.il/UploadFiles/ForumMessagePics/Fmi_1463987_1.jpg

לגבי מה אתה שואל תקין? לגבי הצילום? אם כן אזי זה נראה נורמלי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה