חיסון phv

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/08/2014 | 13:09 | מאת: י

שלום לחבר שלי התגלה קונדילומה והוא הופנה לניתוח ולכן הלכתי לרופאת נשים לבדיקה והיא ביצעה רק בדיקה שגרתית ולא מעבר .. עשיתי בדיקה של פאפ בערך לפני 7-8 חודשים .,ולפני כמה ימים בבדיקה מצאה שהכל תקין ואין נגעים חשודים והמליצה לי בלי לבדוק אם יש לי את הנגיףphv או לחבר שלי לעשות gardasil ? והאם הוא גם צריך לעשות ?

האם הוא גם צריך לעשות ?= כן. כדאי שגם הוא יעשה HPV PCR

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה