קונדילומה לגבי גבר - עניין לא ברור

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/07/2014 | 00:40 | מאת: רקס

במידה ועשית בדיקה ולגבר יש את הוירוס אבל ללא התפרצות של יבלות הניתנות להסרה או טיפול, הרי שאין ממש מה לעשות. פרט לחכות שמערכת החיסון תנקה את הוירוס או שתהיה התפרצות.

מומלץ קולפוסקופיה לכל אברי המין ואז לחכות שמערכת החיסון תנקה את הוירוס או שתהיה התפרצות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה