יחסי מין לא מוגנים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/07/2014 | 17:05 | מאת: דנה

לראשונה בחיי לפני יומיים קיימתי יחסי מין ללא קונדום ועם בחור שאני בקושי מכירה. החלטתי שאני לא בוטחת בו אז לקחתי פוסטינור ליתר ביטחון אבל היום עלו לי גם מחשבות בנושא מחלות מין, אני מאמינה כמעט לגמרי שהוא נקי אך עדיין המחשבה הזאת לא עוזבת לי את הראש. רציתי לדעת אם כדאי לי לבצע בדיקות אלו ומה הן בדיוק דורשות, והאם צריך ללכת לרופא נשים בכדי לקבל הפניה לבדיקות.. תודה

רציתי לדעת אם כדאי לי לבצע בדיקות אלו.=כמובן לשיקולך האם צריך ללכת לרופא נשים בכדי לקבל הפניה לבדיקות..?= כן

22/07/2014 | 21:21 | מאת: דנה

קראתי במספר מקומות שלמחלות שונות משך הזמן מאז ההדבקות לכאורה עד לאשר ניתן למצוא את קיומן בבדיקות כאלו ואחרות משתנה. האם זה נכון? ואם כן תוכל אולי להגיד מתי הזמן האופטימלי להיבדק?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה