חיסון וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/07/2014 | 09:01 | מאת: רוחמה

היי, לפני כחצי שנה עשיתי את החיסון הראשון של הוירוס. לאחר שלושה חודשים עשיתי את החיסון השני ואת השלישי אמורים לעשות חצי שנה לאחר החיסון הראשונה משמע 3 חודשים אחרי החיסון השני...לפני שבוע הייתי אמורה לעשות את החיסון ובגלל המצב הביטחוני לא הספקתי, כמובן שבמקביל קבעתי תור לרופא הנשים להביא את המרשם של הזריקה השלישית, האם זה פוגע בטיפול שיש איחור של כשבועיים?או שזה לא צריך להיות כזה מדוייק ?

Vאם זה פוגע בטיפול שיש איחור של כשבועיים?= לא פוגע

23/07/2014 | 08:25 | מאת: רוחמה עמר

תודה רבה ד"ר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה