יבלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/07/2014 | 12:51 | מאת: צוקית איתנה

שלום רב, לפני מספר שנים הייתי אצל הגיניקולוג ובבדיקה הוא ראה שיש לי יבלות אך הוא לא הציע כל טיפול. האם עליי לפנות לשם כך לרופא עור? מה אם לא אעשה כלום- כי זה לא מציק ולא מפריע? תודה על ההתייחסות.

תוכלי לפנות לרופא המיומן בתחום והמלצתי לרופא שיש לו קולפוסקופ המחובר ללייזר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה