טרכימונאס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/07/2014 | 08:43 | מאת: דנה

שלום, לפני שבוע הרופא אמר לי שיש לי טרכימונאס-לקחתי זידובל במשך חמישה ימים ובמהלך לקחתי באופן חד פעמי פרוטוציד (4 כדורים). יום שבת נטלתי את התרופה האחרונה. לאחר סיום הטיפול (יום אחרי) קיימתי יחסי מין והבוקר ההפרשה שוב הופיעה. מה עלי לעשות? חבר שלי נטל פרוטוציד. שאלה נוספת, אם יש לי טרכימונאס וזה עובר במגע מיני זה אומר שחבר שלי בגד בי?

הבוקר ההפרשה שוב הופיעה. מה עלי לעשות? = ללא בדיקה אין לדעת מה יש לך אם יש לי טרכימונאס וזה עובר במגע מיני זה אומר שחבר שלי בגד בי?= לא בהכרח.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה