פפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/07/2014 | 23:39 | מאת: תמרה

שלום, מעוניינת להבין מה ההשלכות של הימצאות וירוס הפפילומה על קיום יחסי מין. באילו דרכים מדבק? מה בנוגע לשימוש בקונדום? האם מונע הדבקה? כמו כן, האם יש סיכוי שהוירוס יחלוף?

באילו דרכים מדבק?= מגע מיני מכל סוג מה בנוגע לשימוש בקונדום?= מועיל במעט האם יש סיכוי שהוירוס יחלוף?=כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה