התפשטות הקונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/07/2014 | 12:27 | מאת: מיכל

היה לי בעבר קונדילומה וטופלתי ע"י קונדילקוס. היום אחרי חודש זה חזר והרבה יותר מהפעם הקודמת. הופנתי לטיפול ע"י לייזר בבית חולים בהרדמה מלאה. השאלה שלי האם הקונדילומה מתפשטת ?? ואם כן מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה עד שיקבעו לי תור לטיפול בבית חולים כי אני יודעת שזה לוקח זמן. דבר נוסף האם עישון או כניסה לבריכה משפיע על הקונדילומה ?

השאלה שלי האם הקונדילומה מתפשטת ?? = את רואה שכן, אז מה השאלה? ואם כן מה ניתן לעשות = טיפול בלייזר בהכוונה של קולפוסקופ זה הכי יעיל ואין צורך מנסיוני בהרדמה כללית. האם עישון?= כן כניסה לבריכה משפיע על הקונדילומה ?= לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה