שלום דר.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/06/2014 | 14:24 | מאת: שלום

רציתי לדעת מה ההבדל בין נשא hiv לבין חולה איידס? ותוך כמה זמן מההידבקות מתפרצת המחלה, לכל הפחות? ועוד שאלה בבקשה ממך, האם הבדיקה באיכילוב מספיקה בכדי לאתר את הנשאות ואת המחלה עצמה? חשוב לי ממש, תודה.

לנשא אין סימני המחלה. ההתפרצות גם 10 שנים אחרי הדבקות. איכילוב - בסדר גמור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה