יבלת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/06/2014 | 15:34 | מאת: נטע

אהלן, אני נמצאת בחול ולפני כשבוע בערך הבחנתי פעם ראשונה במין בליטה בשפתיים החיצוניות של הנרתיק, אני חושדת שזה יבלת- קונדולימה, העניין הוא שאני אמורה לחזור לארץ רק עוד משהו כמו חצי שנה של טיול במזרח- מה לעשות? זה בעיה לדחות בדיקה וטיפול בזה כל כך הרבה זמן? תודה

מה לעשות? = לפנות לרופא זה בעיה לדחות בדיקה וטיפול בזה כל כך הרבה זמן?= יתכן שזה יחלוף מעצמו, ישאר אותו דבר או יחמיר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה