הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/04/2014 | 11:48 | מאת: מיואשת

שלום וחג שמח, לפני כחודשיים הופיע לי הרפס על השפתיים בפעם הראשונה. התחיל ככיב בודד, התחלתי טיפול במשחת הזובירקס, אך לאחר כשבוע הופיע עוד כיב, וכרגע(לאחר כחודשיים) כל השפתיים שלי בכיבים. הייתי אצל שלושה רופאים שונים, שכל אחד מהם רשם לי אציקלו וי, התחלתי מ 200 מ"ג, וכרגע המינון שלי הוא 400 מ"ג(חמישה כדורים כל יום למשך שישה ימים). זה מאוד מייאש, כואב, והורס לי את איכות החיים, הכדורים הללו אינם עוזרים כלל גם לא המשחה. האם יש איזושהי בדיקה שאני יכולה לדרוש מהרופא גדי לראות מה יכול להיות הגורם להמשכות הוירוס? תודה רבה!

לעתים לצערנו הטפול לא מועיל.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה