פצעים בפה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/04/2014 | 18:30 | מאת: נינה

שלום רב, יש לי שאלה בנוגע לפצעים בפה שיצאו לי. מזה כשבוע וחצי אני מרגישה רע (מה שנראה כמו הצטננות, שיעול נזלת חולשה כללית וכו') ואז ביום רביעי מצבי החמיר פתאום ועלה לי החום. ברגע שהתחלתי להרגיש שעלה לי החום שמתי לב גם לפצע שיצא לי מיד בפה, שלא כאב, והיה נדמה לי שהוא כמו התפוצץ ונעלם עוד באותו הלילה. הלכתי לרופא משפחה, הוא אמר שזה יצא מהחום ורשם לי משחה ואמר שזה יעבור אחרי כמה ימים, זה אכן עבר כאמור עוד באותו הלילה, אך יצא לי עוד פצע כזה באיזור אחר של הפה, שגם כן נעלם ביום למחרת. התחלתי לקחת כדורים והחום נעלם, וגם לא יצאו יותר פצעים כאלה. העניין הוא שביום שני בערב, יומיים לפני הופעת הפצעים, נפגשתי עם חברה שאני יודעת שיש לה הרפס וגינאלי והיא נישקה אותי על הלחי(עם הרבה רוק). חוץ מזה לא באתי במגע עם אף אחד. האם יתכן שהיא הדביקה אותי בהרפס/מחלה נגיפית אחרת, והחום היה תוצר של ההדבקה ולא הפצעים תוצאה של החום? קבעתי תור לבדיקת דם. האם עליי לבקש מהרופא הפניה לבדיקות מיוחדות? תודה

האם יתכן שהיא הדביקה אותי בהרפס/מחלה נגיפית אחרת? = או שהדביקה או שהיה לך את זה מלפני כן ורק כעת יצא. האם עליי לבקש מהרופא הפניה לבדיקות מיוחדות?= לא

10/04/2014 | 16:22 | מאת: נינה

הפצעים אגב עברו וגם תסמיני השפעת עברו. רופא המשפחה אמר שזה לא היה יכול להיות הרפס, היות ושמתי משחה המכילה סטרואידים ובמידה והיה מדובר בהרפס, זה היה מתפשט עוד יותר, מה שלא קרה. האם יתכן שנדבקתי ממנה וזה יצא תוך 48 שעות? האם יש לך מושג לפי התיאור מה זה היה? (2 פצעים לא כואבים שעברו תוך יום עם המשחה אורקורט)?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה