הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/04/2014 | 00:00 | מאת: דינה

שלום אני נדבקתי לפני חצי שנה בהרפס גניטלי סימפלקס 2,בנוסף לזה התחילה לי פטריה שלא עוזבת אותי מאז ההדבקה,יש לי התקפים כל 3 שבועות והתפרצויות ואני מתוסכלת מהעניין ומסרבת לטפל דרך זובירקס כי הכדורים נורא מחלישים אותי מהנסיון שלי מההתקף הראשון.ובינתיים רק עם ליזין רק, אבל גם הוא הפסיק לעזור לי,איזה טיפול אתה מציע להפחית התקפים?? אין לי ברירה אלא לקחת כדורים? כשיש התקף או לטפל בכדורים גם כשאין התקף על מנת למגר את זה...? נורא מתסכל!

לא ניתן כאן ליעץ על טיפול פרטני. באופן תאורטי הכל רשום באינטרנט, כולל כאן ובאתר הפרטי שלי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה