הרפס באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/04/2014 | 07:46 | מאת: כח

רופא הנשים אבחן אצלי הרפס באיבר המין ונתן לי טיפול תרופתי (משחה וכדורים). ביום השלישי לטיפול עשיתי גם בדיקות מחלות מין והרפס, שיצאו שליליות. האם ייתכן והאבחנה של הרופא לא נכונה ואין לי הרפס? כשהעליתי בפניו אמר שיתן לי בדיקות לעוד חודש לבדוק את הנושא. אודה לתשובה.

כולנו בני אדם וכולנו טועים לפעמים. לא יודע מה לאחל לך. שתהיי בריאה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה