התייעצות בנוגע למינון אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/04/2014 | 17:04 | מאת: דנה

שלום ד"ר. אני בת 22 איבחנו אצלי כלמידיה ואאורופלזמה וקיבלתי טיפול 4 כדורים של אזניל (250 מ"ג) ודוקסילין 100, אך אני לא זוכרת מה הרופאה אמרה לי לגבי המינון של הדוקסילין והיא לא זמינה. על האריזה הרוקח רשם כדור אחד פעמיים ביום למשך 14 ימים, ובקופסא היו רק 14 כדורים לכן הפניתי את תשומת ליבו על כך שחסרים כדורים והוא אמר שככל הנראה הרופאה התכוונה שביום הראשון 2 כדורים ואחר כך כדור אחד סהכ 14 ימים. באינטרנט רשום שהטיפול הוא פעמיים ביום למשך שבוע. מה לעשות ד"ר? מה המינון המקובל? תודה רבה.

אני מנוע מלהשיב לשאלה כזאת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה