מין לא מוגן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/04/2014 | 17:20 | מאת: בחור מודאג

שלום רב דר' נכבד קיימתי יחסי מין לא מוגנים כאשר חדרתי אנאלית לגבר עד שגמרתי בתוכו. עלה בי חשש שנידבקתי במחלות כלשהן כולל אידס וביצעתי בדיקת קומבו לאחר 5 שבועות בדיוק והתוצאה שלילית. כמו כן ביצעתי היום, 6 וחצי שבועות לאחר המין הלא מוגן, בדיקת שתן שלגביה אין לי תוצאות STD PANEL PCR URINE . בדיקות נוספות ביצעתי לאחר 5 שבועות ולהלן מטה התשובות. האם אני יכול להיות רגוע ? האם יש בדיקות נוספות שחסרות לי שכדאי לעשות ? מתי אוכל לחזור ולקיים יחסי מין בטוחים ? האם בדיקת השתן שביצעתי היום מכסה את כל המחלות מין ? HBS Antigen Negative ANTI HBSNONIMMUNE 1.00 MIU/ML HCV ABS negative TPHA TREPONEMA PALL.ABS - negative

האם אני יכול להיות רגוע ?= לא האם יש בדיקות נוספות שחסרות לי שכדאי לעשות ? = HIV, HPV מתי אוכל לחזור ולקיים יחסי מין בטוחים ?= אחרי תוצאות תקינות. איפה תוצאות של בדיקת השתן?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה