יחסי מין לא מוגנים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/03/2014 | 18:04 | מאת: דנה

שלום ד"ר, רציתי לשאול מה עליי לעשות במקרה שקיימתי יחסי מין אך נקרע הקונדום. איזו בדיקות עליי לעשות? לאיזה רופא לפנות? (אני בת 22, נוטלת גלולות למניעת הריון כך שאין סיכוי להריון רק סכנה להדבקות). האם ההדבקות במחלות היא מיידית? תודה רבה

ניתן לעשות מספר בדיקות ובחלקן התשובה כבר משקפת את המצב ובחלקן יש להמתין זמן מסוים. התשובה ארוכה ומורכבת ולכן כדאי להיוועץ ברופא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה