הרפס בפנים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/04/2012 | 19:44 | מאת: ענבל

שלום רב, לאבי בן 75 התגלה לפני כ - 3 ימים הרפס בפנים ובעין. העין נסגרה לחלוטין. הוא מטופל בולטרקס ובמשחת פוסידין. רופא עיניים שבדק אותו אמר שאין נזק לעין. שאלותיי: הטיפול התרופתי ניתן לו 3 פעמים ביום למשך 7 ימים. לאחר 7 ימים אם אין שיפור במצב, מה המשך הטיפול במחלה? כמו כן, כל כמה זמן עליו להיבדק אצל רופא כדי לודא שלא נגרם סיבוך? אודה לתשובתך.

נא לפנות לפורום מתאים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה