גירודים בגוף לאחר קבלת אנדומטרין

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/02/2015 | 13:16 | מאת: עדי

שלום לכולן, יש לי שאלה : עברתי הפריית מבחנה, לפני ההחזרה התחלתי לקבל אנדומטרין כדי להכין את הרחם.... בנוסף כמובן לאסטרופם. כבר בערב הראשון החלו לי גירודים בכל הגוף. השאלה שלי היא האם ייתכן שזאת תגובה להורמון, אולי הריאקציה שבין שני ההורמונים גרמה לתופעה ? או שסתם ממתח. אדע תוצאה רק ביום חמישי הקרוב וברור לכן שהמתח בשיאו. כבר לא מתפקדת מרוב מתח. אשמח לתשובתכן. תודה ובהצלחה לכולן.

26/02/2015 | 14:47 | מאת: מטופל"שית

זה משהו שמחייב התייחסות של רופא לבדוק שאת לא אלרגית למשהו. זה יכול להיות גם ממתח וגם מההורמונים. מחזיקים אצבעות!!!

26/02/2015 | 18:11 | מאת: עדי

תודה על תגובה מהירה. מנסה להשיג את הרופא שלי ועדיין לא מצליחה. מקווה שיסתדר לי.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה