קוצר נשימה כתוצאה מגונאל אף

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/02/2015 | 21:00 | מאת: עינת

היי בנות, התחלתי טיפולי פוריות, פעם ראשונה בגונאל אפ, 112.5 מ"ל, ביום השלישי לזריקות כבר התחלתי להרגיש קשיי נשימה, שלחו אותי למיון, כל הבדיקות יצאו תקינות. רנטגן, בדיקות דם וכימיה, CT וא.ק.ג. לכן המשכתי עם הזריקות. ביום החמישי חזרתי שוב לביקורת עדיין עם קשיי נשימה, שוב חזרתי למיון ששם עשו לי בדיקות חוזרות כולל בדיקות לקרישיות הדם וגם הם יצאו תקינות. במרפאת פוריות השחלות שלי נבדקו והכל יצאו תקין. בלית ברירה הפסיקו לי את הטיפול של הגונאל אף. האם מישהי נתקלה בתופעה הזאת או שמעה על מישהי שהיה לה ומה היא עשתה? אני מאוד אשמח אם תענו לי, תודה

01/02/2015 | 21:37 | מאת: מטופל"שית

אני כן יודעת שהגוף מגיב אחרת לכל מיני וסוגי ההורמונים. אצלי לדוגמא הגירוי לגונאל F לא היה איכותי ולכן עברנו למונופור. אולם לא שמעתי על קוצר נשימה. אז הפסיקו לך את הגונאל ועברת ל?

02/02/2015 | 19:07 | מאת: עינת

היי, כרגע הפסיקו לי את הטיפול עד המחזור הבא, הרופאים אמרו שהם רוצים שאני יפסיק את התרופה כדי להבין אם הקושי הנשימתי יעבור, ובאמת התחלתי להרגיש טוב יותר אחרי כמה ימים.. אבל לא חזר לי במאה אחוז.. עדיין קצת קשה לי לנשום.. הרופא אמר לי שבמחזור הבא נחליף תרופה.. המוזר הוא שבנוסף, הייתי לפני כמה ימים בתקופת ביוץ... והתחלתי לדמם אתמול..

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה