אנחנו היינו הזוג הזה ...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/11/2014 | 10:37 | מאת: מטופל"שית

בכל חבורה יש את הזוג הזה -אלה שמנסים להיקלט להריון ולא מצליחים, אלה שמסביבם כולם בהריון. ואז עובר חודש ועוד חודש..ועוד זוג בהריון, וזאת כבר ילדה, וההיא כבר מתכננת את הילד השני ...ואף אחד לא מדבר על זה - על הזוג הזה! כי הנושא רגיש...כי אולי הם יעלבו, ואולי לא נגיד להם על ההריון השני כדי שלא יתבאסו. ופתאום שמים לב לזמן כבר עברה שנה, עוד שנה. אנחנו היינו הזוג הזה. אבל פתאום הבטנו סביב וגילינו שלכל אחד יש המטען שלו - כי יש את הזוג הזה בחבורה שהחליטו להתגרש, ויש את אלה שעברו לגור עם ההורים כי אין להם כסף, ואת אלה שגם ניסו ולא ככ הלך רק להם הלך יותר מהר מאיתנו. וגם יש את אלה שהכל טוב אצלהם - כנראה לא פחות מאצלינו. אז אנחנו היינו הזוג הזה! והיום אנחנו זוג + 2 (בן ובת) ... ומסתבר שיש זוג חדש כזה בח'ברה. ואנחנו נהיה שם בשבילהם כמו שאחרים היו שם בשבילנו. בשורות טובות בנות :)

27/11/2014 | 03:52 | מאת: שיר

02/12/2014 | 20:11 | מאת: מטופל"שית

01/12/2014 | 23:28 | מאת: אלינור

כמישהי שנשואה שנתיים וחצי , התחלתי כרגע הזרעה - למרות שאין לנו בעיות לא לי ולא לבן זוגי -טרם נקלטתי ! אני יודעת איך זה להרגיש תסכול ומעוקה בכל פעם שאת רואה את המחזור או בכלל כשאת שומעת שמישהי קרובה נכנסה להיריון, אבל הכי חשוב זה לא להתייאש!!!! והסיפור שלך באמת מאוד מרגש!

02/12/2014 | 20:11 | מאת: מטופל"שית

אין לי ספק שאת תזכי בידיים מלאות! שולחת חיבוקים מרחוק

02/12/2014 | 11:26 | מאת: מיכל

מרגש ! אנחנו שמונה שנים בטיפולים. קריאה ויישום של "הריון שהוא נס" 2 בנות,היריון טבעי.. יש ניסים:)..בסוף הכל לטובה.

01/02/2015 | 21:08 | מאת: דנה

וואו, ממש ריגשת אותי, הרגשתי כאילו זה נכתב עליי, העלת לי ובעלי חיוך על הפנים.. כי זה ממש מה שעובר עלינו, אחד על אחד, וכל הזמן אנחנו חושבים מתי הזמן שלנו יגיע.. ושרק יגיע כבר :-) ואנחנו שמחים בשביל חברים על היריונות ולידות.. אבל.. ויש אבל.. כמו שאת אומרת.. מבאס גם להיות הזוג הזה שעדיין אין לו.. :-(

08/03/2015 | 14:43 | מאת: מורן

לפני כמה ימים פגשתי את החברות שלי. שלוש בנות הודיעו בבת אחת שהן בהיריון.(בניסיון ראשון יש לציין) אחרי שאני מנסה כבר כמעט 3 שנים. סיטואציה סוריאליסטית. לא נעים להיות הזוג הזה...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה