הריון נוסף לאחר הריון מחוץ לרחם

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/10/2014 | 16:01 | מאת: אני

שלום, אם מישהי יכולה לספר לי מהנסיון האישי שלה או של חברה מאודדד אשמח לדעת: 1)כמה חודשים לאחר שהבטא התאפסה כתוצאה מהפלה של הריון מחוץ לרחם מותר לנסות שוב להרות? 2)כמה זמן בערך לוקח לקרישי הדם שנוצרו בחצוצרה כתוצאה מההפלה להתנקות? רקע קצר: נתגלה אצלי הריון מחוץ לרחם בחצוצרה ימין (אך לא ראו שק הריון). בשל כך קיבלתי זריקת מטוטרקסט לפני כ- 3 חודשים. בבדיקה כחודש לאחר קבלת המטוטרקסט נראו קרישי דם רבים בחצוצרה ומלאות דמית. תודה רבה!!!!

03/11/2014 | 13:45 | מאת: מטופל"שית

אני לא כ"כ מתמצאת בזה מבחינה רפואית. אבל יש לי חברה ש4 חודשים אחרי הריון מחוץ לרחם כבר נקלטה שוב... האם קיבלת כבר מחזור? השאלה היא מה הרופא המטפל שלך חושב מבחינת המשכי טיפול? אני יכולה להגיד לך שלי היתה הפלה בשבוע 13 של הריון תאומים...אחרי חודש וחצי קיבלתי מחזור ...חיכיתי מחזור אחד וחזרתי לטיפולים ונקלטתי. הקטנה שלי נולדה בדיוק שנה מההפלה :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה