המלצה...?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/10/2014 | 19:40 | מאת: נימונית

שלום, אנחנו בהתחלה של ההתחלה של כל העסק והופנינו לד"ר יחזקאל מנשה במרפאת פוריות של מכבי. מישהי מכירה? תודה.

25/10/2014 | 21:09 | מאת: מטופל"שית

בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה. ואנחנו כאן לכל שאלה או סתם ככה :)

26/10/2014 | 12:17 | מאת: מיכל

רמה בין-אישית אני לא יודעת, אבל אוכל לברר לך אולי), אז לדעתי הוא דיי בסדר. בסופו של דבר גיסתי ואחי הצליחו להיכנס להריון ב"ה, אחרי טיפולים ממושכים בקופה, ועם כל מיני תוספי מזון על הדרך שהיא ואחי לקחו (בעיקר מזון מלכות) שהיא טוענת שמשפר את הפוריות. לא יודעת מה בסוף יותר עזר, אבל בסוף נכנסו להיריון וזה מה שחשוב!

26/10/2014 | 14:17 | מאת: נימונית

ראיתי תגובות מעורבות כלפיו בפורומים- אבל חלקן היו ישנות מאד ( שנת 2004, 2008 ). הוא מאד זמין ביחס לרופאים אחרים בתחום מבחינת תורים. היחס מאד חשוב בעיני בעניין הזה. אני כל כך בהתחלה כך שיש גם מימד של לחץ שנמצא בעניין. אם יש אפשרות לברר על הרמה הבין אישית- כמובן שאשמח. שוב- המון תודה. מאד עזרתן.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה