בירור מיקום לזריקות הפרייה - איזור עין גב

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/08/2014 | 12:49 | מאת: אייל של נורית

שלום לכן, מבררים אם יש מידע או ניסיון - כחלק מהמאמצים לשמור על השפיות ולתת לבננו המתוק (נבו, בן שנתיים ושלוש, נולד בהפרייה בהחזרה השניה ותודה לאל ולפרופ' נרי לאופר מירושלים!) תחושה של חופש ומשפחה: נבקש לברר איפה ניתן לקבל זריקות לקראת הפריה (מתארגנים לשני, ב"ה!) באיזור עין גב? נהיה בשלב הדקפפטיל + מנפור, 2 זריקות לאשתי הגיבורה והנפלאה!! - אשתי בקופ"ח מאוחדת ונהיה באיזור עין גב/צמח בסופ"ש הבא. המון תודה!! - בטבריה, קצרין או משהו קרוב יותר בקיבוצים??

22/08/2014 | 08:35 | מאת: מטופל"שית

איזה כיף לראות פה גבר תומך ומעורב כמוך בתהליך! אז קודם כל שיהיה בהצלחה ובעה בשורות טובות! אני לא מכירה מרכזים של מאוחדת אבל בטוחה שתוכל לברר דרך המוקד שלהם על מרכזי בריאות האשה באזור. אם לא... תמיד תוכל להזריק לה. אני חייבת לציין שזה שהזרקתי לעצמי נתן לי המון כח

22/08/2014 | 15:50 | מאת: נועה

מיום ההזרעה. 9 ימים זה מוקדם מדי לכל הדעות אם אינני טועה. בהצלחה גדולה ושבת שלום!

22/08/2014 | 15:48 | מאת: נועה

בהצלחה גדולה וחופשה נעימה!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה