האמונה והדדבקות במטרה גם אחרי 40 שנה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/04/2014 | 14:01 | מאת: נורית

בספטמבר ימלאו לי 41 שנים. אחרי הרבה כן ולא החלטנו אני ובעלי להוליד ילד/ה נוסף. היה זה מאבק עיקש מחשבה שלא הרפתה ואמונה חזקה שזה יצליח. התגלו אצל בעלי בעיות בזרע ואני הייתי על שעון מתקתק של סוף תקופת הפוריות בחיי. לא בחלתי בשום אמצעי: דתי בעיקר ו.... הפורום הזה!!!! שעזר לי מאוד. מדי לילה התפללתי הלכתי לרבנית של חבד לרב אזורי טבלתי במקווה והתפללתי כל הזמן התפללתי. אני לא דתיה ופניתי כל הזמן לקדוש ברוך הוא האמנתי שהוא עכשיו יעמוד לצידי. לא הייתי מכונה לוותר בשום פנים ואופן האמנתי שזה כתוב לי במסלול חיי שלי יהיה עוד ילד. היה לי הריון לאחרהשלוש הזרעות אך זה היה הריון מחוץ לרחם. עברתי גרידה וטיפול תרופתי בנוסף. הריון קשה וכואב נפשית ופיזית. ההריון נגמר הייתי בהפסקה של חצי שנה (הייתי חייבת עקב טיפול תרופתי שקיבלתי). לאחר מכן פניתי לזיידמן האליל עלי אדמות. שנתע בי בטחון ותקווה והיה עוד הריון אחרי חמש הזרעות שגם הוא היה כושל. טופלתי בציטוטק. ניסיתי לבצע עוד הזרעה כושלת לחלוטין עם ביציות שבכלל לא התפתחו. ואז עברתי להפריות. בקושי היתה לי ביצית אחת שהתפתחה ובקשוי הפרייה אחת. עברתי הריון מזעזע הייתי מרותקת לבית עקב צירים מוקדמים לא יכולתי לעשות כלום כל היום וכל הלילה שכבתי. אני בן אדם מאוד פעיל וזה היה קשה. לא עבדתי רק שכבתי והתפללתי. עברתי לידה מאוד קשה שאחרי עשר שעות נגמרה בניתוח. היום חברות יש לי תינוק. אחרי מסע ארוך ארוך. אני מקבלת כל ציוץ שלו באהבה גדולה כל בכי שלו. אני מאושרת! צריך להאמין חברות האמונה מולידה את התוצאה. בהצלחה כאןמלכל אמא שבדרך שרואה את המסע הזה ארוך ומייגע ותמיד צריכה לראות את התוצאה. אמהות אני בדרך! יקרות תודה על הפורום הזה לנועה לקרן המקסימה למטופלשית (שבכיתי מאוד על האובדן ששתפה אותנו עליו). כמעט כל אישה עוברת מה שאנו עוברות . האמינו זה יגיע בסוף האמונה מולידה תוצאה. שולחת חיבוק לכל האמהות שבדרך. חג חירות שמח.

18/04/2014 | 09:33 | מאת: קרני

היי נורית תודה ששיתפת אותנו . זה נותן הרבה תקוות . שברזרבה שחלתית נמוכה אפשר להיות בהריון ....שהיה חג שמח ותהני בגידול התינוק

20/04/2014 | 15:23 | מאת: מטופל"שית

אני כל כך מזדהה עם האמונה והמוטיבציה. אין לי ספק שב'מלחמה' הזאת אנחנו יוצאות מנצחות. וכמוני כמוך... לא דתייה אבל מוצאת את עצמי מדברת עם ההוא שם למעלה המון, על מה שהיה, על מה שאני רוצה, על מה שאני חושבת שמגיע לי... ועמוק בלב אני יודעת - אני אשיג את היעד שלי - תהיה לי משפחה. אז אני מסתכלת על פיצי שלי (בן 2.5 ) ובשבוע 27 (שהגיע לא הרבה זמן אחרי האובדן של התאומים ) ויודעת בתוך תוכי שניצחתי :) תודה על השיתוף! מקווה שתישארי איתנו להראות לכולן שיש פה ניצחונות גדולים ויש פה תקווה ענקית. חג חרות שמח.

24/04/2014 | 21:41 | מאת: נורית

חברות איך שלא יהיה אני כבר מכורה לאתר. אני כל הזמן מציצה ורואה חדשות כאן. תודה על ההזמנה מטופלש"ית חיממת את ליבי. אמשיך לכתוב ולעודד כל אחת שתבקש. קרני יקרה. האמיני את בדרך הנכונה. אין כאן ספק שאם תאמיני עמוק בלב בוא תבוא משאלתך

06/05/2014 | 15:52 | מאת: נועה

וואו!!! כל כך שימחת אותי עם הבשורות שלך :-)))) תהני מכל שניה, תודה שחזרת לספר ולחזק!! תמיד מוזמנת להיות אתנו בשביל כל הבנות!

06/05/2014 | 18:07 | מאת: נורית

נועה יקרה. תודה לך על הפורום הזה לכולכן שהייתן כאן בשבילי בשעות הקשות שהיו לי(והיו לי!). אני כבר מכורה לפורום ואמשיך לשוטט בו

25/04/2014 | 15:54 | מאת: דלית

האם לבסוף עברת תרומת ביצית?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה