מחפשת רופא/ת פריון במאוחדת, אזור פ"ת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/11/2011 | 09:51 | מאת: לימור

שלום לבנות, אחרי כמה נסיונות ללא הצלחה גם בתל השומר שזה דרך מאוחדת וגם דרך רופא פרטי מפורסם ובעל שם טוב..... רוצה לנסות רופא טוב של הקופה, להוריד מכל התהליך הזה גם את הלחץ של הכסף המטורף שמוציאים על רופאים פרטיים. שמעתי על כמה רופאים במאוחדת באזור שלי: דר' בן דוד גילה בשפרינצק ת"א, דר' פרידלר שבח בשפרינצק ת"א, ויותר קרוב אלי.. דר' גליה בירן סלודובניק בסניף מרום שיר בבני ברק. חיפשתי עליה באינטרנט וראיתי שיש לה גם קליניקה פרטית עם עוד שתי נשים.. וגם שיש לה רקע בנושא פריון של רפואה סינית... מישהי יכולה להמליץ/לספר על מישהו מהרופאים האלו? במיוחד על גליה אשמח לשמוע משהו. תודה רבה!!!

21/11/2011 | 14:37 | מאת: איילת

אני בתהליך איתו עדיין לא עברתי הפריה אך בנתיים הוא עושה רושם מעולה

21/11/2011 | 21:38 | מאת: נועה

אנחנו משתדלות לא לתת המלצות על רופאים לכאן או לכאן, יכול להיות שבפורום של תפוז יש עדיין שירשור על רופאים. תנסי. בהצלחה!

22/11/2011 | 05:08 | מאת: לימור

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה