שאלה - פיוריגון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

31/07/2011 | 12:02 | מאת: אורית

שלום בנות החודש אני בסבב ראשון של זריקות פיוריגון, ומתוכננת הזרעה. התחלתי במינון נמוך (50) במשך 4 ימים, ולאחריו הועלה המינון ל - 75. היום, לאחר 3 ימים של זריקות במינון 75, עשיתי בדיקות דם+אולטרסאונד. הופתעתי לגלות שרירית הרחם ירדה מהבדיקה הקודמת (לפני 3 ימים) - מ6.2 ל 5.5. זקיקים מתפתחים לאט - יש שניים בגודל 14-15. וההורמונים בקושי עלו - E2 - 385. נראה לי שגם המינון 75 לא עושה את העבודה, ואני מתוסכלת מזה... חודש שעבר עשיתי מעקב זקיקים טבעי (בלי שום הורמונים) והתוצאות היו כמעט זהות לאלה של החודש. אשמח לשמוע ממי שהתנסתה בפיוריגון

31/07/2011 | 13:20 | מאת: קרן החדשה

לא התנסיתי בפיוריגון, אלא רק בגונאל, אבל למה המינון כל כך נמוך? את מאוד צעירה? בעיות של גירוי יתר במחזורים קודמים? אבל בעיקרון, לא רוצים להגיע ליותר משניים-שלושה זקיקים במחזורי הזרעה כדי לא להגיע להריונות ממש מרובי עוברים, אז שני זקיקים בערך באותו גודל זה דווקא לא רע, אני חושבת. אם עד סוף השבוע שניהם יהיו סביב 19-20 והרירית תהיה סביב ה-7, זה נחשב נתונים טובים להזרעה, אני חושבת

31/07/2011 | 13:37 | מאת: אורית

הי קרן תודה על התשובה אני בת 32, ככה שלא נראה לי שזו הסיבה... זו הפעם הראשונה שאני לוקחת הורמונים, אני מניחה שהרופא רצה להתחיל במינון נמוך ולבדוק את התגובה

01/08/2011 | 00:31 | מאת: דורה

ברוכה הבאה! ובעזרת השם, שהותך במחיצתנו תהייה קצרה! קראתי את השירשור שלך ושל קרן, ואכן אתן צודקות- את פוליציסטית ואת בטיפול ראשון עם הורמונים, ברור שהרופא יתחיל לאט ויראה איך הכל מתקדם. כמו שראית, עוקבים אחרי הזקיקים ואחרי ההורמונים ומגדילים או מקטינים את המינונים לפי הצורך. אני מאמינה שתגיעי לשלושה- ארבעה זקיקים יפים! בהצלחה!!! דורה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה